Volim Jabuke – dostava domaćih i svježih jabuka

Predstavio bih Vam novi web koji će služiti proizvođačima jabuka u našoj državi. Naime, vjerovatno ste slabo upoznati sa dilemama koje muče nas proizvođače. Najveća dilema od svih jest – plasman.

Jedan dio možemo riješiti u veće trgovačke centre po kakvo-takvoj cijeni no nije jednostavno. Kada se jabuka proda, ide u hladnjače, sortirnice gdje se prodaju velikim trgovačkim centrima i tek po višestruko većoj cijeni završavaju kod Vas – kupaca.

No zašto Vi ne biste dobili jabuke direktno iz voćnjaka zaobilazeći trgovačke centre? Na taj način možete biti sigurni da Vam je jabuka svježa i da nije stara po godinu – dvije kakve znaju biti. A da ne pričam kakve se cijene nabijaju u raznim trgovačkim centrima…

Tu je bilo polazište cjelokupne ideje Volim Jabuke gdje bi svaki proizvođač određene sorte,  prodavao svoju jabuku na lokalnoj razini. Naravno sve fino upakirano u lijepoj kutiji Volim Jabuke, dok Vi imate izbor i dojave kada koja jabuka dolazi i koje ima za naručiti.

Osim toga, ušli smo u priču sa proizvodnjom i prodajom domaćeg 100% prirodnog soka Volim Jabuke koji trenutno plasiramo u jedan osječki kafić, no za vrijeme pisanja ovog teksta je u pripremi 10.000 bistrog i mutnog soka od jabuke. Kao i oko 3000 bag-in-boxa 5 litarskog soka koji ćemo prodavati kao familiy pack. Također se malo igramo oko kombinacija jabuke sa još nekim sokovima, tako da bi mogli imati uskoro veći asortiman sokova.

To je ukratko priča o Volim Jabuke, a vidjet ćemo kako će ova sezona završiti. Ukoliko bude bio jako dobar odjek, očekujte čuda iduće godine 🙂

By Stipe Dumančić

Poduzetnik, voćar, entuzijast, vizionar, tehnološki frik, ljubitelj pečenih životinja, dobre kapljice i pjesme