Ja, Internaut

Zašto Internaut? Internaut je riječ izvedena iz astronaut. Kako astronaut “plovi” svemirom, a internaut “plovi” internetom. Smatram se Internautom kao što i smatram sve surfere Internautima. Posebno sam odabrao taj naziv jer se po ničemu ne izdvaja od drugih. Zapravo ja sam jedan od mnogih Internauta u ovom virtualnom bespuću.

Internaut.com.hr je blog koji na prvom mjestu služi svome gazdi, tj. autoru kao scrapbook, bookmark il nazovi ga kako već želiš.  Autor je Stjepan Dumančić (ja) koji se bavi webom i poljoprivredom (?).

Što se tiče poljoprivrede, točnije se bavim voćarstvom i to uzgojem jabuka. Imam pet hektara zemlje i posadio sam 11.000 jabuka. Kada nisam u voćnjaku, onda volim biti i raditi na webu.

Ovo su neki od mojih projekata za koje ste možda i čuli. Od ideje pa sve do realizacije je sve mojih ruku djelo. Možete primijetiti da je pritom i korištena Joomla, no to je samo zato jer nisam programer, niti sam mogao platiti custom cms. Bilo je logično rješenje: “Želiš li progurati projekt ili ne? SNAĐI SE!

Nadam se da ćete samnom doživjeti još neke odlične projekte koji čekaju u redu da se ostvare

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *