Hosting?

Koristim Plus.Hr već duže vrijeme i jako sam zadovoljan. Imao sam iskustva sa više hostinga, tako da mogu reći da valja.

Što je dobro kod Plus.hr?

 • Brzina
  Kada radite na više projekata zna postati jako bitno kakav je odaziv servera. Pošto se njihovi serveri nalaze u Hrvatskoj, učitavanja stranice su fantastična! A da ne pričam odaziv u backendu raznih CMSova.
 • Joomla
  Radi toga što živimo u ovako brzom i užurbanom svijetu, potreban je ponedad i prečac. Govorim o gotovim CMS sustavima koje možete upogoniti kroz koji minut, i ne morate izgubiti jako puno vremena. Radi toga posežemo o gotovim rješenjima koje će nas odmah postaviti na noge gdje možemo započeti sa svojik projektom. Joomla je najčešće rješenje koje sam ja koristio za veće projekte. Htjeli mi to ili ne, neka zna bit problema sa Joomlom, no Plus.hr support će Vam pomoći ako može, za razliku od drugih hostera kojima je izlika “mi hostamo, ne popravljamo Vaše greške”.
 • Support
  Najbitnija stavka kada koristite hosting. Nikad ne znate što može poći po zlu, no ako imate dobar support, ne morate se ni opterećivati! Plus.hr support zna biti online kada se vratite iz subotnjeg izlaska ili ako je frka, možete ih dobiti na telefon. Kada je meni defacana stranica, zvao sam ih (panika) u 5 ujutro i odmah su riješili problem. Ticket sustav odlično funkcionira i jako brzo dobijete odgovor. Isprike stižu ukoliko ne dobijete odgovor u roku sat vremena.

Što je loše kod Plus.hr?

 • Cijena
  Plus.hr možda neće biti svačiji izbor je je cijena poprilično visoka i to 439,20 kn godišnje, što Vas izađe 36.60kn mjesečno ili 1,22kn dnevno. S tim da ova jedina stavka koja spada pod “Loše” i nije tako loša kad pogledate što dobijete zauzvrat.

Reseller ?

Osnovni reseller je oko 1700kn i isplati Vam se ako imate četiri klijenta ili više. Slobodno im naplatite hosting po normalnoj cijeni, no još bolje je ako imate više korisnika pa možete čak i spustiti cijenu.

Plus.hr najpouzdaniji hosting!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *